Sparaklokt
Likes
212
Antal inlägg
555
Följare
46
Medaljer
0
Om användaren
36 - årig oberoende privatsparare, som har ett genuint intresse för finans, ekonomi och aktier. Ogillar finansbranschens girighet och därför försöker jag sparaklokt. Målet är att delvis eller helt leva på mina passiva inkomster i form av utdelningar, som är uppnått till 12% just nu.
Kontakt email

RSS

RSS feed
7 januari 2017

Bästa kreditkortet - 2 nya biobiljetter gratis

Jag har ett kreditkort från Resurs Bank som heter Supreme Card. Via dem har jag beställt massor med gratis biobiljetter och prenumeration på Privata Affärer. Nu idag beställde jag       2 st biobiljetter och de kommer nog hem till mig under nästa vecka. Det finns 2 filmer som jag gärna vill se på bio, Passengers och The Arrival.

Någon som har sett filmerna?

Vilket kreditkort har ni?

Taggar (blogg): 
1 oktober 2015

Bästa kreditkortet

Jag har hittat ett nytt kreditkort som jag kommer att ansöka, det är nämligen Ikanobank kortet som ger 5% rabatt på varje restaurangbesök du gör. Jag äter ute väldigt mycket så det passar mig bra. Det kortet använder jag sådana fall enbart då jag äter ute och tar del av 5%. I andra fall använder jag mitt Supremecard som ger mig 1 poäng för varje handlad kron, det kortet har jag fått ut ungefär 12 biobiljetter per år. Jag byter nämligen in poängen mot biobiljetter, älskar att se filmer. Ikanokortet ska jag ansöka så fort jag orkar göra det, du får andra erbjudanden och rabatter. Se info om båda korten nedan.

Vilka kreditkort har ni som hänger här???

http://www.ikanobank.se/ikanokort

https://www.supremecard.se/

http://sparaklokt.blogspot.se/2012/11/basta-kreditkortet.html

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (3)

Taggar