Sparaklokt
Likes
212
Antal inlägg
548
Följare
46
Medaljer
0
Om användaren
36 - årig oberoende privatsparare, som har ett genuint intresse för finans, ekonomi och aktier. Ogillar finansbranschens girighet och därför försöker jag sparaklokt. Målet är att delvis eller helt leva på mina passiva inkomster i form av utdelningar, som är uppnått till 12% just nu.
Kontakt email

RSS

RSS feed
3 dagar

Mitt konto hos Lendify 10 000 kr

 

 

Nu har jag ett konto till att sköta hos Lendify. En familjemedlem har också öppnat ett konto där och jag hjälper till att sköta det. Jag ser det som ett bra komplement till den vanliga depån och diversifierar riskerna i mitt sparande och detta är ett samarbete med Lendify. Kommer att redovisa min avkastning här på bloggen.

 

 

Se tidigare inlägg. 

 

 

Taggar (blogg): 
27 november

Nytt investeringsprojekt 5000 kr

 

Jag letar alltid efter nya investerings projekt och nya sätt att kunna utöka min månatliga positiva kassaflöde. Det är en av anledningarna till att jag nu öppnar ett konto hos Lendify.

Jag börjar med en investering på 5000 kr och sedan fortsätter månadsspara ett mindre belopp varje månad. 

 

 

Jag har läst om Lendify på media och lite andra investeringsbloggar och tagit själv reda på så mycket som möjligt, jag har gillat det jag läst. Jag har nu gjort min första investering och kommer såklart att göra månadsvisa uppföljningar.

 

Lendify är ett bolag som kopplar ihop investerare och låntagare i en användarvänlig plattform. Med andra ord så lånar privatpersoner ut pengar mellan varandra och företaget har tillstånd från Finansinspektionen. Lendify ser sig som en seriös långsiktig utmanare till bankerna. Se här videon där Börspodden träffar Lendify. 

 

Inlägget är skriven i samarbete med Lendify.

 

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2017 (201)
Dec (12)

Taggar