Sparaklokt
Likes
212
Antal inlägg
600
Följare
45
Medaljer
0
Om användaren
36 - årig oberoende privatsparare, som har ett genuint intresse för finans, ekonomi och aktier. Ogillar finansbranschens girighet och därför försöker jag sparaklokt. Målet är att delvis eller helt leva på mina passiva inkomster i form av utdelningar, som är uppnått till 12% just nu.
Kontakt email

RSS

RSS feed
5 november 2017

Bokrecension "Miljonär Innan 30"......

 

Jag har läst ett antal böcker inom så blir du "Miljonär och ekonomiskt oberoende" mm. Haft tanken och skriva bokrecensioner om detta, men inte kommit till skott riktigt. Den är skriven av bloggaren "Miljonär innan 30" och vad jag har förstått så har han sålt en väldigt massa böcker och tjänat en del på det. 

 

Boken vänder sig och passar både nybörjare och lite mer erfarna investerare/sparare. Jag själv hoppade över flera av bokens kapitel och var inte så imponerad av boken. Det mesta om honom kände jag redan till via bloggen. För min del känner jag att det var bortkastade pengar. 

 

Den som verkligen vill ta sitt sparande eller rättare sagt snålande till en extrem hög nivå så finns det många bra tips i boken, såsom äta nudlar på tjänsteresa med jobbet och leta burkar i källaren mm. Du som inte läst hans blogg och nyfiken på hur långt man kan komma genom att snåla lär gilla boken. 

 

Han har ju liksom lyckats bra med sin envisa målmedvetenhet vad gäller sparande och det skall han ha eloge för och även byggt upp en skara läsare som köpt boken. 

 

Topp 3 punkter som jag tyckte var bra är;

  • Hans envisa målmedvetenhet och i sitt val av sin egna unika väg.
  • Extrema spartips som tar dig till nivåer som du nog inte kommer att kopiera.
  • Lättlästa språkbruket

 

Boken får en 4 på en skala av 10 från mig. 

 

Ni som följer mig på twitter har nog sett att jag lottar ut den här boken och har chans till att vinna den om ni följer mig på Twitter och Retweetar min tweet om utlottningen.​

 

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (35)

Taggar