Sparaklokt
Likes
212
Antal inlägg
555
Följare
46
Medaljer
0
Om användaren
36 - årig oberoende privatsparare, som har ett genuint intresse för finans, ekonomi och aktier. Ogillar finansbranschens girighet och därför försöker jag sparaklokt. Målet är att delvis eller helt leva på mina passiva inkomster i form av utdelningar, som är uppnått till 12% just nu.
Kontakt email

RSS

RSS feed
4 oktober 2015

Mina tillgångar

Jag har försökt att göra en graf över mina tillgångar kontra skulder och räkna ut eget kapital. Tyvärr har jag inte uppdaterat excel arket så ofta och därför ser den lite konstig ut, men skall försöka att uppdatera det varje månad. Anledningen till att det ser konstigt ut vid 2014 är att jag sålde min lägenhet ( se mer på http://sparaklokt.blogspot.se/search/label/L%C3%A4genhetsvinst ) och ägde ingen bostadsrätt och den enda skulden jag hade var CSN - lånet. Under 2015 ökade mina skulder rejält därav bolånet, men tillgångarna ökade ännu mer. Med tillgångar innebär aktier, sparande och lägenheten. Skulderna är bolånet och csn-lånet.

Taggar (blogg): 
30 september 2015

Mina tillgångar

Jag har försökt att göra en graf över mina tillgångar kontra skulder och räkna ut eget kapital. Tyvärr har jag inte uppdaterat excel arket så ofta och därför ser den lite konstig ut, men skall försöka att uppdatera det varje månad. Anledningen till att det ser konstigt ut vid 2014 är att jag sålde min lägenhet ( se mer på http://sparaklokt.blogspot.se/search/label/L%C3%A4genhetsvinst ) och ägde ingen bostadsrätt och den enda skulden jag hade var CSN - lånet. Under 2015 ökade mina skulder rejält därav bolånet, men tillgångarna ökade ännu mer. Med tillgångar innebär aktier, sparande och lägenheten. Skulderna är bolånet och csn-lånet.

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar