Sparaklokt
Likes
212
Antal inlägg
555
Följare
46
Medaljer
0
Om användaren
36 - årig oberoende privatsparare, som har ett genuint intresse för finans, ekonomi och aktier. Ogillar finansbranschens girighet och därför försöker jag sparaklokt. Målet är att delvis eller helt leva på mina passiva inkomster i form av utdelningar, som är uppnått till 12% just nu.
Kontakt email

RSS

RSS feed
3 december 2017

Veckans 5 Inlägg

 

Här kommer veckans inlägg, som jag skrivit under veckan:

 

 

Den här veckan kommer jag skriva om Yield On Cost på mina innehav, månadens utdelningar och en månadsrapport om depåns utveckling.

 

Taggar (blogg): 
10 juni 2017

Veckans 3 artikel

 

I min gamla blogg hade jag i slutet av veckan länkar med intressanta blogginlägg eller artiklar, analyser från börssidor och tidningar.

 

VA Finans - Topprankad analytiker "Nu väntar istid på börsen". Många olika profetior som dyker upp nu förtiden. Vissa säger att vi är på väg in i supercykel och andra menar att "bubblan" spricker snart.

 

DI - Henrik Mitelman är en annan analytiker som har en dyster bild av Sverige och jag förstår och håller till en viss del med honom. Han skriver att det helt enkelt går för bra och för enkelt för Sverige. (Tips använd unvisit ).

 

Utlandsutdelaren - Bloggarens syn på HM och hans egna strategi kring bolaget. 

 

Det här var dem 3 riktigt läsvärda inläggen i veckan och det finns säkert såna som jag missat. Då får ni gärna ge mig länkar i kommentarsfältet så lägger jag till dem.

 

 

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar