Sparaklokt
Likes
212
Antal inlägg
555
Följare
46
Medaljer
0
Om användaren
36 - årig oberoende privatsparare, som har ett genuint intresse för finans, ekonomi och aktier. Ogillar finansbranschens girighet och därför försöker jag sparaklokt. Målet är att delvis eller helt leva på mina passiva inkomster i form av utdelningar, som är uppnått till 12% just nu.
Kontakt email

RSS

RSS feed
12 juni 2017

Få en cashback på 975 kr, du också!

 

 

För en månad tankade jag ner appen Wrapp och tjänat tillbaks en cashback på 975 kr utan att handla eller äta mer än jag gör. Det är ett samarbete mellan Wrapp och Nordea bl. a. För varje person som du själv tipsar får du 100 kr.

 

Bästa cashbacken är dem på lunchställen jag äter på och sen finns det en del andra riktigt bra erbjudanden, som jag kommer att utnyttja. Om du tankar ner så får du även 100 kr på valfritt restaurang att äta för. Använd koden "gnr0nt" för att ta del av den. Se video från Nordea.

 

Taggar (blogg): 
3 juni 2017

Handlat mat och fick en cashback på 270 kr

 

Handlade precis mat för första gången hos Mat.se och utnyttjade rabatter som gav mig 270 kr cashback på mat för 700 kr. Se nedan hur jag gjorde, väldigt enkelt.

 

För några dagar sedan skrev jag ett inlägg om appen Wrapp, det ger dig automatiskt cashback och erbjudanden på ställen som du redan handlar hos. Börja med att tanka ner appen och använd koden GNR0NT så får du 100 kr att äta lunch för utöver rabatten hos mat.se som också är på 100 kr.

 

När du tankat ner appen, sök fram mat.se i appen för att kunna ta del av de (behöver bara ha läst den) . Sedan går du till Mat.se , följ instruktionen där. Handla och så får du en cashback på totalt 270 kr :). Hoppas bara att det inte vart för rörigt. Se bilder nedan.

 

Twittrar ett foto på det jag handlat för ikväll så får ni se vad jag fått för 516 kr.

 

Från Wrapp.

 

Från Mat.se

 

 

 

 

Taggar (blogg): 
31 maj 2017

Tanka ner appen Wrapp, fått cashback 575 kr

 

Det är inte många appar som jag har i min telefon, men har nyligen tankat ner appen Wrapp. Du tankar ner appen och kopplar kreditkortet till appen, när du väl handlar eller lunchar får du cashbacks utan att tänka på nåt. Exempelvis lunchställen eller McDonalds mm. Använd koden "gnr0nt" så får du 100 kr att äta på valfritt restaurang. Du kan se min cashback nedan.

 

 

 

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (3)

Taggar