Sparaklokt
Likes
212
Antal inlägg
555
Följare
46
Medaljer
0
Om användaren
36 - årig oberoende privatsparare, som har ett genuint intresse för finans, ekonomi och aktier. Ogillar finansbranschens girighet och därför försöker jag sparaklokt. Målet är att delvis eller helt leva på mina passiva inkomster i form av utdelningar, som är uppnått till 12% just nu.
Kontakt email

RSS

RSS feed
19 december 2017

Ny app "Samlar alla dina Zlantar i en och samma app"...

 

Jag har nu under några dagar testat en ny app, som heter Zlantar. Jag gillar alla appar som har med privatekonomi att göra och just den här appen är en väldigt ny app, där du bland annat har koll på alla dina avtal och får en överblick av din ekonomi. Jag kommer definitivt att använda appen flera ggr per månad då jag fastnar på sånt här.

 

 

 

En del av dina egna avtal hittas automatisk när du loggar in i appen via ditt Mobila Bankid eller så kan du själv manuellt registrera dem. I mitt fall hittade appen CSN, Ellevio (El), If (försäkring) och SBAB (bolån), sen får jag även en ekonomisk överblick på spenderade pengar, inkomst och sparande.

 

Finns även en funktion där man kan jämföra sina avtal såsom boräntor och bredband. Användbar och strukturerad ekonomisk app helt enkelt som kommer att utvecklas till det bättre i framtiden antar jag.

 

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (3)

Taggar