Sparaklokt
Likes
212
Antal inlägg
555
Följare
46
Medaljer
0
Om användaren
36 - årig oberoende privatsparare, som har ett genuint intresse för finans, ekonomi och aktier. Ogillar finansbranschens girighet och därför försöker jag sparaklokt. Målet är att delvis eller helt leva på mina passiva inkomster i form av utdelningar, som är uppnått till 12% just nu.
Kontakt email

RSS

RSS feed
30 september 2017

Cashback 3 619 kr

 

Dem små valen av kreditkort och appar mm kan göra att du får en del pengar över, som du sedan kan välja att investera som i sin tur ger dig utdelningar.

 

Tänk på att ett val som tar dig 15 min att göra kommer ge dig pengar över varje månad om och om igen utan att du lägger ner mer tid på det. Nedan listar jag 2 val, som jag totalt det här året sparat 3 619 kr. Ena är en app kopplad till mitt kreditkort och det andra är valet av ett kreditkort.

 

Första bilden är från appen Wrapp, som ger dig cashbacks direkt via ditt kreditkort när du handlar hos butik, restaurang mm . Du behöver bara koppla appen mot kreditkortet och det sköter sig själv. Om du tankar ner den via min kod GNR0NT så får du 50 kr att äta på restaurang för och det får även jag. Jag har totalt sett fått in 3 375 kr från Wrapp.

 

 

Andra bilden nedan är från en bonuscheck, som jag fått från mitt användande av kreditkortet PreemCard. Jag får en bonuscheck var 3:e månad så det här blir ungefär 60 kr i månaden plus att jag fått rabatt för bensinen jag köpt hos Preem via mitt kreditkort och den här månaden vart det 37 kr. Ansök m kortet hos Preems hemsida eller så hittar du andra kort hos Kortio.

 

 

 

Total cashback den här månaden vart 497 kr och totalt sett det här året 3619 kr

 

*Inlägget innehåller affiliate länk
Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (4)

Taggar