Spartacus
Likes
156
Antal inlägg
589
Följare
45
Medaljer
0
Om användaren
Tankar, noteringar och funderingar om aktier och investeringar.

RSS

RSS feed

Blogg

Dagarna går - same shit different names

Dagarna går, men mycket bloggande blir det inte. Visst går det skylla på allt ifrån hektiskt med jobb till att tiden går till andra bestyr, men det ligger också något i att skriva på bloggen i nuläget känns som det inte ger så mycket.

Bolagen som jag är intresserade av följer jag genom att sporadiskt läsa rapporter. Även om jag har en liten spekulativ ådra i mig så är jag inte jätteintresserad av småbolag, nyemissioner eller dylikt så några djupdykningar blir det inte där. Vidgar man synen så sker ju inte så där jättemycket heller från dag till dag i många bolag även om kurser ibland kan svänga kraftigt och enskilda kvartal eller säsonger kan ha sina variationer. Det är helt enkelt ofta - same shit different dates.

Köpordrar har jag mer och mer börjat sätta i förväg på flera innehav och nu vid månadsskiftet är det väl dags att uppdatera några. Rätt som det är går en order igenom och det är alltid kul att se när det skett, men det ger inte mig mycket att uppdatera köp och sälj i realtid för att få bu eller bä. Vilket kan låta ohyfsat av mig, men förstå mig rätt.

Jag har inte kommit på några nya revolutionerande aktiespar-strategier. Jag har inga nya tankar kring min egen aktiespar-strategi att ventilera. Jag har inget spännande att skriva.

Eller jo! Jag tröttnade för ett tag sedan på Aktiespararna. Ursäkta, men det blev för mycket fokus på nyemissioner och nynoteringar för min smak. Att gå på säljmöten är inte riktigt hur jag vill spendera tiden, men visst, kul att intresset för aktier stigit och medlemsantalet i Aktiespararna med det. Aktiespararna gör ett bra jobb att bevaka småsparares intressen.

Nu låter jag väl som värsta tråkmånsen, men det kan ju inte vara tjo, tjim och nytänkande ideer jämt heller. Jag kanske står och stampar lite i min utveckling som aktiesparare (om det nu ens finns någon följdriktig utveckling) . Samtidigt så har jag inte lusten eller motivationen att ta några nya steg i nuläget heller. Tiden verkar ju bevisligen till min fördel ändå , med vissa kortsiktiga fluktuationer, allt medan dagarna går.

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (20)

Taggar