Spartacus
Likes
160
Antal inlägg
623
Följare
47
Medaljer
0
Om användaren
Tankar, noteringar och funderingar om aktier och investeringar.

RSS

RSS feed

Blogg

Tack för bloggandet Finanskvinnans Fundringar och lycka till i framtiden!

Hemkommen från semester med familjen så var bland det första jag läste i bloggosfären att Finanskvinnan ska lägga ned bloggandet.

Eftersom kommentatorsfunktionen är nedstängd där så får jag istället tacka för alla år av bloggande via detta inlägg istället. Det har varit jätteintressant att följa dig genom åren!

Jag är imponerad över att du varit så konsekvent i ditt sparande. Sparat 50% aktier, 50% räntor i stort sett oavsett vad makro, TA eller media tyckt eller tänkt.

Jag är imponerad över att du lyckats hålla dig till din egen plan. Under så lång tid. Utan större avvikelser eller manövrar. Fokuserat på ett mindre antal bolag och sakta men säkert byggt upp ditt sparande i dem.

Jag är imponerad över att du har hållit det enkelt genom alla åren. Ej krånglat till det med magiska formler, omständiga excel-uträkningar, teknisk analys eller vad det nu må vara.

Ska jag dra paralleller mellan dig och till någon stor finanspersonlighet så tycker jag mig sett att du  liknar Lundberg i ditt förhållningssätt. Lugn i ditt förfarande, metodisk och långsiktig.

 

Jag kommer sakna dina inlägg.

 

Må gott och lycka till i framtiden!

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (37)

Taggar