Press
22 Apr, 2024

JM säljer hyresrättsfastighet i Sundbyberg, Stockholm

Uppdaterad:
22 Apr, 2024

JM har tecknat avtal med Bonnier Fastigheter AB om försäljning av en hyresrättsfastighet i Rissne, Sundbyberg. Affären uppgår till 410 mkr.

Fastigheten som avyttras är projektet Dyrvers Kulle (Lådmakaren 5) som består av 123 bostäder. Fastigheten färdigställs och frånträds under det andra kvartalet 2024.

Affären, som uppgår till 410 mkr med ett resultat från fastighetsförsäljning om cirka 3 mkr, kommer att redovisas under det andra kvartalet 2024 inom affärssegment JM Fastighetsutveckling. Full likvid erhålls i samband med frånträdet under det andra kvartalet 2024.

- Det är glädjande att det finns ett fortsatt stort intresse för högkvalitativa hyresbostäder i attraktiva lägen. Det ger oss förutsättningar att inom ramen för vår strategi fortsätta utveckla nya hyres-fastigheter, säger Mikael Åslund, affärsenhetschef JM Fastighetsutveckling.

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.