Nyhet
18 Mar, 2024

SOLTECH: OPERATIV CHEF BLIR NY VD, VD BLIR ORDFÖRANDE (NY)

Uppdaterad:
18 Mar, 2024

(Tillägg: ordförandenyhet i rubrik och text)

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Soltech utser bolagets operativa chef Patrik Hahne till ny vd med tillträde den 2 april 2024. Valberedningen föreslår vidare att nuvarande vd Stefan Ölander blir styrelseordförande.

Det framgår av pressmeddelanden på måndagsmorgonen.

"Efter en snabb förvärvsresa och med nya finansiella femårsmål för koncernen, kommunicerade i januari 2024, är tidpunkten lämplig för vd-succession", heter det.

Patrik Hahne efterträder Soltechs nuvarande vd Stefan Ölander, som kvarstår som styrelsemedlem i Soltech och som alltså nu föreslås blir styrelseordförande.

"Jag har en stark tro på Soltechs vision och strategi och mitt fortsatta engagemang i Soltech är långsiktigt, och jag kommer att kvarstå som styrelsemedlem och som en av bolagets största aktieägare", kommenterar Stefan Ölander.



TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.