Nyhet
14 Mar, 2024

STILLFRONT: FÖRDELAKTIGT BESLUT I SKILJEFÖRFARANDE KIXEYE

Uppdaterad:
14 Mar, 2024

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Stillfront har mottagit ett positivt beslut i skiljeförfarandet med vissa säljare av Kixeye.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Sommaren 2019 köpte Stillfront bolaget Kixeye, en utvecklare och förläggare av onlinestrategispel. Några år senare mottog Stillfront en stämningsansökan avseende tilläggsköpeskilling till säljarna av Kixeye och att Stillfront var skyldig säljarna den maximala tilläggsköpeskillingen om 30 miljoner dollar.

"Skiljemannen har beslutat att Stillfront inte är skyldig att erlägga någon tilläggsköpeskilling till säljarna av Kixeye", skriver bolaget i torsdagens pressmeddelande.

Stillfront har tidigare meddelat att bolaget inte gjort någon avsättning med avseende till tvisten eftersom Stillfront bland annat ansåg att anspråket saknar faktisk samt rättslig grund.



TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.