Nyhet
18 Mar, 2024

STILLFRONT: VILL EMITTERA OBLIGATIONER

Uppdaterad:
18 Mar, 2024

STOCKHOLM (Nyhetsbyrån Direkt) Gamingbolaget Stillfront har gett ett antal banker i uppdrag att undersöka förutsättningarna att emittera seniora icke-säkerställda obligationer med rörlig ränta under en total ram om 2 miljarder kronor samt med förväntad löptid om 4,5 år och en förväntad volym om 1 miljard kronor.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Emissionslikviden från de nya obligationerna kommer att användas för att refinansiera utestående obligationer om 1,5 miljarder kronor samt för att finansiera den löpande affärsverksamheten.

I samband med den potentiella emissionen av de nya obligationerna erbjuder Stillfront innehavare av de befintliga obligationerna att delta i ett återköp där Stillfront köper tillbaka några eller samtliga av deras befintliga obligationer mot kontant vederlag.



TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.