Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
608
Följare
81
Medaljer
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomiblogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Aktietävlingen är nu klar, ett stort grattis till vinnaren som är:

Spel bolagen steg mycket bra under 2017, Evolution & Gaming över 100% och Mr Green & Co AB

cir, 70% ett mycket bra år alltså.

 

Vilket bolag vinner: 

Ekonomiblogg har tittat på tio bolag som är förlorare 2016 alla de här bolagen har tappat mellan 20 - 30 procent. Men vilka kan överraska alla år 2017?. Min uppfattning är att det kan finnas ett bolags-rally här att vänta år 2017. Vilka bolag ladda för en större uppåtgående rörelse. 

 

Slutkurs 2016: 31,20 kr:- Kan det här va ett litet hot?. Det statliga spelföretaget Svenska Spel vill få regeringens tillstånd att betala ut högre vinster och få tillstånd att satsa på nya spelformer. Speljätten vill betala ut högre vinster på nummerspel, till exempel Lotto, Keno, Viking Lotto, från dagens 40 procent till 50 procent.

 

 

Vinnare 2017 nu vet vi att det blev Mr Green & Co AB   Slutkurs 2017: 54,00 kr:-  som var det bästa bolaget av de här tio. Aktie tävling: Vilka av de här tio bolagen blir en vinnare 2017?.

 

Ekonomiblogg öns ett gott och nytt bra börs-år 2018. Nu får du Fredrik skicka din e-post ad, till mig så hörs vi mer där om ditt träd som var 1 pris. Min e-post ad finns på min sida till vänster kontakt email.

 

Så här skrev fredfah när han gick med i aktietävlingen. Vill börja med att tacka för en riktigt bra blogg med bra tankar kring aktier och sparande. Dessutom med många bra aktietips.Jag deltar gärna i denna tävling och väljer dessa aktier.

 

Mr Green & Co AB, Sensys Gatso Group AB, Swedish Orphan Biovitrum AB.

God fortsättning på börsåret 2017.

Mvh //Fredrik

 

fredfah's picture
5
5
2
0
fredfah

Hej! Kul att man lyckades sätta dit vinnaren för året :-) Ser fram emot att få priset skickat per mail. Skickar dig ett mail med mina uppgifter. Nuser vifram emot ett bra 2018!

Hälsningar //Fredrik

fredfah's picture
5
5
2
0
fredfah

Har nu mottagit priset av Erik "Ekonomiblogg" per mail som var ett certifikat på ett Better Globe träd i mitt namn. Går att läsa mer om detta på www.betterglobe.com. Tackar så mycket för detta och önskar alla ett bra börsår 2018 !

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (29)

Taggar