Fantastiska Farbror Fri
Likes
306
Antal inlägg
1413
Följare
64
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Är du inte rädd ännu? Se denna video!

Är du ny på bloggen börja gärna här med en samling läs och lyssningstips!

I förra veckans fredagsfundering "bli fri genom att sluta se spöken" filosoferade jag lite kring hur vi begränsar oss själva då vi hela tiden ser världen runt omkring oss som en ond plats. 

Det verkar vara fler som har tänkt samma tanke och nu hittade jag den här videon av komikern JP Sears. Rolig och skrämmande på samma gång.

Väl värd sina 3 minuter som du lätt sparar igen redan ikväll genom att skippa nyheterna!  

Taggar (blogg): 
Anonymous's picture
Per Erik (ej registrerad)

Tycker du också (som filmen) att man är hjärntvättad om man vaccinerar sig?

Fantastiska Farbror Fri's picture
306
1413
64
0
Fantastiska Far...

Hej Per-Erik,

Så tolkar jag inte alls filmen, jag tolkar det som att den vettskrämda karaktären vill vaccinera sig mot allt..för allt är livsfarligt...det är inte samma sak som att avstå vaccinationer i väl planerade och uttänkta vaccinationsprogram.    

Anonymous's picture
Signs (ej registrerad)

Hej, jag gjorde en notering för ett tag sedan då jag läste om din blogg att du hänvisade till en "grundregel" som säger att om du har 25ggr utgifterna i sparat kapital så räcker pengarna för alltid. Bara nyfiken på vad det var du hänvisade till? Tack på förhand

mvh 

Fantastiska Farbror Fri's picture
306
1413
64
0
Fantastiska Far...

Hej Signs och tack för din kommentar, 

Den mest lättlästa och troligen därför också mest populära genomgången av 4% regeln finnsr du här http://www.mrmoneymustache.com/2012/01/13/the-shockingly-simple-math-beh...

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (25)

Taggar