Fantastiska Farbror Fri
Likes
302
Antal inlägg
1329
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Även om du är Trumpen - Missa inte Tele2 idag!

En sån här dag med Amerikanskt val och ett oväntat utfall så är det lätta att glömma bort att allt annat fortsätter ungefär som vanligt. Personligen hade jag hellre sett Clinton som vinnare men trots detta så är jag övertygad att solen går upp även framöver. 

Som sagt världen fortsätter som vanligt och om du som jag har ett innehav av Tele2 i din portfölj så är idag sista dagen för att svara på erbjudandet att teckna aktier med hjälp av dina teckningsrätter. 

Personligen tror jag affären där Tele2 köper TDC's svenska verksamhet är bra för bolaget däremot är jag just nu fullinvesterad i telecom så därför valde jag att sälja mina teckningsrätter förra veckan. Ser det som en extra utdelning på några tusenlappar. 

Hur du än tänker göra glöm inte att svara senast idag!!

Taggar (blogg): 
FantastiskaFruFri's picture
6
9
0
0
FantastiskaFruFri

Hej

Anonymous's picture
Robert (ej registrerad)

Trumpen?

Nejdå, the opposite, etablissemanget fick sig en rejäl påminnelse, skönt!

 

Anonymous's picture
apt (ej registrerad)

Nej, sista dag för teckning är 15/11. Men bra påminnelse i vilket fall.

Fantastiska Farbror Fri's picture
302
1329
65
0
Fantastiska Far...

Hej och tack för era kommentarer! 

Enligt nordnet så var sista svarsdag 9:e medan likvid ska finnas på konto 15:e möjligen har det mer deras rutiner att göra? Hur som helst och som du säger viktigast att man inte missar:-) 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (216)
Nov (3)

Taggar