Fantastiska Farbror Fri
Likes
305
Antal inlägg
1404
Följare
64
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

En vardag du inte vill vara ledig ifrån!

Målet med att bli fri är ju att ha en vardag som man inte behöver vara ledig ifrån. Det innebär för mig, och troligen för de flesta andra, att man ha rätt mix av arbete, fritid och tid med familjen även i sin vardag. Vi är inte riktigt där ännu som familj eftersom frun forfarande går till sitt jobb ett par veckor till (15 arbetsdagar kvar idag men vem räknar:-) så det är fortfarande lite för mycket som vi inte riktigt hinner med eftersom vi är bra på olika saker. 

Dock är jag så nära det läget att jag börjar förstå vad som menas och det är riktigt härligt. Den senaste  långhelgen var jätteskön här hemma med en ganska lugn och behaglig takt på dagarna. Vi var på några fester/kalas och en del sportaktiviteter för barnen men allt i god ordning och takt..och med några tillfällen till grill vilket nästan är viktigast under den här säsongen. 

Trots detta skulle jag säga att min vardag är nästan lika bra, och det är nästan så att jag blir lite irriterad när jag ser långhelgerna torna upp sig i kalendern (nu raljerar jag lite men ni förstår poängen). Det är raka motsatsen till söndagsångest.

Vad tänker ni om detta? Kan ni se framför er en vardag som är lika bra eller bättre än helgen? Lever du kanske redan så? 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (22)

Taggar