Fantastiska Farbror Fri
Likes
308
Antal inlägg
1452
Följare
64
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Fredagsfunderings – Vad är din fantastiska plan?


Fredagsfunderings – Vad är din fantastiska plan?


Dagarna har inte riktigt varit så monotona som det låter utan en dag hade jag ett möte med min ”coach” och en lunch med en tidigare kollega. Två gånger passade jag även på att gå på gymet eftersom jag fortfarande får detta betalt av ”gamla” arbetsgivare. Två dagar tog ja lunchen med mig i ryggsäcken och spenderade lunchrasten i solen i den lokala skidbacken nästan ensam med nattens lätta nysnö. Är långt ifrån  träningsnarkoman men gillar att vara aktiv och spendera tid utomhus så sammantaget så får jag säga att erfarenheten av den första veckan är vansinnigt positiv om än med en kvarvarande träningsverk då min kontorskropp inte är van vid denna nivå på aktivitet.

FRIHET

SÅ HÄR SER MIN FRIHET UT..HUR SER DIN UT?

Det kan vara min förutfattade mening men jag tror att många av bloggens läsare är intresserade av att leva ett annat liv än det traditionella 8-5 livet fram till vanlig pensionsålder. Samtidigt inser jag att de flesta har planer som på många sätt skiljer sig från min och att alla har olika förutsättningar, inkomstnivåer, erfarenheter och åldrar.

Därför är jag intresserad att få en kort beskrivning av hur din plan ser ut? Hur gammal är du? När tänker du sätta din plan i verket? Vad består den i? Kanske mest intressant vad får dig att vilja göra något utöver det vanliga? 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (37)
Apr (9)

Taggar