Fantastiska Farbror Fri
Likes
306
Antal inlägg
1412
Följare
64
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Fredagsfunderings - Vad skulle du göra om du var fri?

Först av allt tack för all respons på förra veckans fredagsfundering jag uppskattar så mycket att få veta lite mer om er läsare och överraskas och hedras denna gång precis som den förra av att ni är så många fantastiska människor som tar er tid och läser det jag skriver. Samt ett stort tack för alla lyckönsningar och frågor kring mitt inlägg igår om att jag nu bara har en månad kvar till frihetenFortsätt gärna att gå in och lägg till kommentarer, jag kan garantera att jag läser var enda en med stor glädje och behållning! En kommentar är den bästa julklappen jag kan få!

Med tanke på kommentarerna igår så kom jag att tänka på att jag borde fråga er vad ni skulle göra om ni blev fria. Själv har jag beskrivit min tid efter friheten som nedan. Storleken på paj bitarna indikerar min nivå på intresse för olika saker.

2750 timmar - Efter friheten

Vilka projekt på lång och kort sikt är det ni skulle ta tag i, vilka färdigheter skulle ni vilja utveckla, eller skulle ni kanske vilja sitta i soffan med en kopp kaffe?

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (24)

Taggar