Fantastiska Farbror Fri
Likes
306
Antal inlägg
1413
Följare
64
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Gratis är gott - Status efter en dryg vecka!

Som jag sa i mitt ursprungliga inlägg om detta förra helgen så är årets underrubrik för Super Spar September "gratis är gott" och det har till stor utsträckning med vår flytt och fruns byte av jobb att göra. I och med flytt så är kostnaderna till viss del svårkontrollerade eftersom behov uppstår plötsligt och dessutom är fortfarande inkomsterna opålitliga eftersom frun inte riktigt är etablerad på den nya arbetsplatsen. Sammantaget betyder det här att september i bästa fall blir en månad med positivt sparande...men inte mycket mer. 

Därför valde jag att istället lära känna den nya orten och vad som går att göra gratis (och utnyttja alla inflyttar erbjudanden till max). På bild nedan kan ni se vad vi lyckats få gratis så här långt...och som till stor del hade varit lätt att missa om man inte bestämde sig. 

OBS! En viktig princip för "gratis är gott" är att jag inte tar emot sådant som jag inte vill ha utan bara sådant som jag annars hade kunnat tänka mig att köpe och/eller som går att förtära...det finns sånt överflöd av prylar här i världen att om man inte är försiktig så kan man fylla hela sitt hem med gratisprylar som någon annan vill bli av med! 

Hur går det för er med snål månaden om ni nu kör nått sånt?

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (25)

Taggar