Fantastiska Farbror Fri
Likes
302
Antal inlägg
1332
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

H&M - Storköp!

Då har farbror fri för första gången på 9 månader tryckt på köpknappen...ja inte för aktier alltså utan för kläder och årets första klädköp är genomfört. Det blev ett till uniformsplagg av typen "långärmad t-shirt" som jag har i stort sett dagligen nu som frihetskämpe. 

Valet föll på en modell från H&M som jag redan har ett par stycken av som jag är mycket nöjd med och när man fick rabatt 25% på ett basplagg och dessutom fraktfritt (H&M fattar inte näthandel så de har en fraktkostnad på sina produkter...som att ta inträde i butiken).

Klädinköpen för min egen del summerar altså till 74,25 för årets första 5 månader eller 15 kr i månaden...jag vet lite slösaktigt men får väl hoppas jag kan hålla mig ett tag igen.  

Om ni undrar hur vi gör för att hålla famljens klädkostnad till ett minimum så kolla gärna in vår klädvecka #krossabudgeten.  Vad gäller aktier så tror jag dock att Zalando går segrande ur den kampen så i portföljen finns inga H&M utan bara Kinnevik:-)

Hur ser din klädbudget ut för ett år? Högre eller lägre än min? 

Taggar (blogg): 
Anonymous's picture
45-åring (ej registrerad)

Hittills i år inte en endaste kronai klädinköp (till mig själv. Barnen har förstås fått). Förra pret blev det några strumpor och en skjorta på rea för 50 kr. Planerar inga klädinköp för resten av året.

Fantastiska Farbror Fri's picture
302
1332
65
0
Fantastiska Far...

Hej 45-åring och tack för din kommentar, 

Det var inte dåligt jobbat. Själv lyckades jag spilla ner mig under mina dagar i stockholm och med min minimalistiska packning så innebar det att jag var tvungen att lägga 99 kr på en till t-shirt. Jäklar vilket slös:-)

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (216)
Nov (3)

Taggar