Fantastiska Farbror Fri
Likes
305
Antal inlägg
1404
Följare
64
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Kom på föreläsning med Farbror Fri på måndag!

På måndag kväll vid 18.00-21.00 kommer jag hålla en föreläsning på hemmaplan i Leksand annordnad av Aktiespararna. Om du är i trakten och tycker att det låter intressant så går det att anmäla sig senast 17.00 imorgon fredag via aktiespararna siljansbygden

Jag gör gärna denna typ av föreläsningar även på andra orter så länge det inte blir en förlust för mig. Det betyder att ni betalar resa och eventuellt boende/uppehälle beroende på vad som krävs för att komma till er .

Om ni  är intresserade av att boka en föreläsning skicka ett mail på frivid42@outlook.com

Taggar (blogg): 
Anonymous's picture
H (ej registrerad)

Nu måste jag ju kommentera:) Har läst din blogg i typ 2 år och aldrig haft en tanke på att vi skulle bo på samma ort(!). Roligt att du ska föreläsa i Leksand, jag har inte möjlighet att gå på måndag men hoppas på fler tillfällen? Jag jobbar för övrigt på biblioteket:)

Anonymous's picture
Henrik (ej registrerad)

Hej!

 

Jag har också läst din blogg i flera år och inte heller haft en tanke på att du bor så nära. Jag bor inte på samma ort men i krokarna:-). Bloggen har varit en stor inspiration för mig som väl är i liknande situation (40 års åldern, barn (4 st.), jobbar (än så länge), sparar, investerar och lever väldigt mycket under det som är "normalt" för lönenivå etc. Har anmält mig till måndagens aktivitet och ser fram emot den:-)

 

MVH

Henrik

Fantastiska Farbror Fri's picture
305
1406
64
0
Fantastiska Far...

Hej H och Henrik och tack för era kommentarer, 

H - nu blir jag väldigt nyfiken, tidivis är jag ju nästan dagligen på biblioteket så nu är det du som är hemlig:-) Hör gärna av dig på min mail frivid42@outlook.com om du är intresserad av att träffas nån gång och prata lite frihet, sparsamhet med mera. 

Henrik - kul ser fram emot att träffa dig ikväll. 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (23)

Taggar