Fantastiska Farbror Fri
Likes
305
Antal inlägg
1404
Följare
64
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Lästips - Trettiosjugrader!

På helgerna brukar jag ju när jag hinner tipsa om något läs eller lyssningsvärt och denna gång så är det webplatsen och bloggen trettiosjugrader.se.

37 grader är ganska nystartat men det som har producerats hittils, främst i form av blogginlägg, bådar gott för framtiden med planer för en podd men även andra tjänster. 

Grundpremissen för detta projekt som drivs av Jenny och Malin är att livet "inte ska skava" istället ska det helt enkelt vara 37 grader. För den som tycker det låter intressant och undrar vad det betyder så finns en beskrivning här

På bloggen tar de  fasta på det känslomässiga och filosofiska kring frihet och att känna sig förnöjsam med livet och på så sätt skiljer sig deras teman en del från hur jag skriver. Jag tar ju mitt avstamp till frihet i ekonomi och utgår mycket på denna medan Jenny och Malin tar avstamp i livet men inser att ekonomin måste hänga med. Att man ofta genom att förenkla kan nå så väldigt mycket längre och skapa det liv man vill leva. 

Några av de senaste inläggen har tagit upp ämnen så som göra "det rätta istället för det som är roligt snabbt och enkelt" och att "lyssna för att förstå inte för att svara" båda intressanta reflektioner och områden där jag själv känner att jag skulle kunna bli bättre. 

Kort sagt tycker jag att de skriver bra och tankeväckande och att denna typ av blogg är ett bra komplement till dem som fokuserar på ekonomi och i än högre grad förstås ett utomordentligt alternativ till de bloggar som bara fokuserar på yta. 

Vad tycker ni om 37-grader? In, läs och kommentera - det vet jag att de kommer uppskatta!

Taggar (blogg): 
Anonymous's picture
MATIA (ej registrerad)

GOD DAG MITT MÄNNISK AV SVERIGE
                       MIN

TESTIMONI PÅ HUR JAG HAR MIN LÅN ATT KÖPA MITT HUS FRÅN EN VERKLIG OCH GENUIN LÅN FÖRETAG CALLED JOSE LUIS LÅN FÖRETAG. Jag är väldigt lycklig idag och Gud Bless Jose LUIS LOAN COMPANY.
,
Jag heter Lady Nura Jag är från staden Bratislava i Bratislava Jag är gift, jag har letat efter ett äkta låneföretag för de senaste 5 månaderna
Allt jag fick var en massa bedrägerier som fick mig att lita på dem och i slutet
Av dagen tog de mina pengar utan att ge någonting i gengäld, allting
Mitt hopp var förlorat, jag blev förvirrad och frustrerad, jag tycker mycket om det
Svårt att mata min familj, jag ville aldrig ha något att göra
Med låneföretag på internet, så jag gick för att låna lite pengar från en
Vän, jag berättade för henne allt som hände och hon sa att hon kan hjälpa mig det
Hon känner till ett låneföretag som kan hjälpa mig med någon mängd lån
Behövs av mig med en mycket låg ränta på 2%, att hon bara fick en
Lån från dem, instruerade hon mig på hur man ansöker om lånet, gjorde jag
Precis som hon sa till mig, jag ansökte med dem på e-post: (joseluisloans@gmail.com) jag trodde aldrig men jag försökte och till min
Största överraskningen jag fick lånet inom 24 timmar, jag kunde inte tro,
Jag är glad och rik igen och jag tackar Gud att sådant lån
Företag som det här finns fortfarande på dessa bedrägerier över alla ställen,
Snälla jag råda alla där ute som har behov av lån att gå för
(Joseluisloans@gmail.com) kommer de aldrig att misslyckas, och
Ditt liv ska förändras som min gjorde. Kontakta JOSE LUIS LOANS COMPANY idag och få ditt lån från dem, Gud välsigne JOSE LUIS låneföretag för sitt genuina lån erbjudande.
 Se till att du kontaktar JOSE LUIS Lån för ditt lån eftersom jag fick mitt lån framgångsrikt från detta företag utan stress.

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (22)

Taggar