Fantastiska Farbror Fri
Likes
302
Antal inlägg
1329
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Nordnet och Lendify!

Baserat på att jag själv använder både Nordnet och Lendify så har jag inlett samarbeten med dem. Om du använder någon av länkarna nedan för att starta ett konto hos någon av dem så får jag en lite summa för detta. 

Nordnet - Jag använder mig av Nordnet för alla mina investeringar. Det jag uppskattar är först och främst de låga kostnaderna, den stabila plattformen samt Nordnets innovativa känsla där jag tycker att shareville är en av de bästa delarna men även poddarna (Sparpodden, Feminvest och FillorKill) är roliga att lyssna på. 

Lendify - Verkar inom branchen peer-to-peer lending. Det vill säga man kopplar samman långivare och låntagare och ersätter på så sätt banken.  Jag använder Lendify föra att få avkastning på ett alternativt sätt utanför börsen (Läs gärna mer om mina äventyr hos Ledify här) Gillar att de tillsammans med ett antal andra aktörer utmanar storbankernas dominans. 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (216)
Nov (3)

Taggar