Fantastiska Farbror Fri
Likes
302
Antal inlägg
1335
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

....och vinnarna är!

Förra veckan körde vi en vecka med boken Job Free  här på bloggen och mängden och kvaliten på kommentarer var fantastisk. Det höjer kvaliten på bloggen och jag är mycket tacksam för alla kommentarer. Det är det roligaste som finns med dessa tankar som finns ute i läsekretsen och statistiken visar även att en och annan som normalt inte besöker bloggen har hittat hit! Jag har fått blodad tand och kommer nog köra några typer av temaveckor även framöver.... 

Tyvärr har jag bara 3 böcker att ge bort och dessa tillfaller: 

  • Fredrik Lyreskog (som skrev den första kommentaren)
  • Albin (som med sina funderingar tydligast visade att han nog skulle ha nytta av boken)
  • Magnolia (som kom starkt på slutet och hade intressanta kommentarer på alla dagarna)

Maila mig adressuppgifter på frivid42@outlook.com så skickar jag böckerna så snart som möjligt. 

För er som får boken så skulle jag vilja att ni läser den och att ni sedan (om ni inte absolut behöver den) ger den vidare till någon fler som ni tror skulle kunna ha nytta av detta budskap..eller ännu hellre gör som jag och donera ditt ex till det lokala bibliteket på det viset kan ännu fler få detta till del. För er som inte vann finns boken att köpa på Adlibris (jag har inget samarbete med dem men hittade den inte på andra svenska online butiker). Vad jag vet finns den ännu inte på några svenska bibliotek...

Återigen tack alla som kommentarade, det är ni som gör bloggen. Nu ny veckan nya möjligheter att bli Job Free! 

 

Taggar (blogg): 
Anonymous's picture
Albin (ej registrerad)

Hurra! Denna kommer gå vidare. Jag har redan börjat motivera mina kompisar, det är ju roligare att vara arbetsfri om man är fler:)

Fantastiska Farbror Fri's picture
302
1336
65
0
Fantastiska Far...

Kul att höra Albin!

Jag har nu fått din och de två andra adresserna så vinsterna skickas ut senare i veckan...hoppas de kan vara framme till helgen:-) 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (217)
Nov (4)

Taggar