Fantastiska Farbror Fri
Likes
308
Antal inlägg
1456
Följare
64
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Roligt för pensionsportföljen – tråkigt för Sverige!

Idag hände då det som jag länge har trott ska hända nämligen att Sveriges enda läkemedelsföretag med lite substans nämligen Meda blir uppköpt av ett amerikanskt bolag. Budpremien på nästan 100% visar tydligt värdet av detta bolag. Roligt för pensionsportföljen…tråkigt för Sverige kan jag tycka!

 Vad är era reflektioner kring denna typ av uppköp? Bara positivt och bra att ekonomin funkar som den ska, eller ett tecken på att Sverige är på väg utför? 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (38)
Apr (10)

Taggar