Fantastiska Farbror Fri
Likes
306
Antal inlägg
1413
Följare
64
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Sparsamhet, enkelhet, frihet!

Det har hänt en hel del på sista tiden med medverkan i diverse poddar och artiklar. I senaste nummret av unga aktiesparares stock magazin och i online magasinet livewellstockholm.se samt deltagande i poddarna "Andra Sätt" och "Epic Living & Business". Dessutom har jag fått chansen att föreläsa för olika sparintresserade grupper vid tre tillfällen på hemmaplan i Dalarna vilket också varit jätteroligt.  

I samband med detta har vi även berättat att vi rent ekonomiskt är i mål med vår frihetsplan och "fru fri" (Maribel) har sagt upp sig vilket innebär att vi blivit officiella med våra identiteter något som är både roligt och läskigt efter så många år som anonyma. 

Allt detta sammantaget så tror jag att många nya personer har hittat hit och därför tänker jag att de närmaste veckorna kommer användas till att skriva en del inlägg inriktade på att välkomna dessa nya läsare med att rekapitulera lite av de principer så gjort att vi kommit dit vi har kommit. Förhoppningsvis blir det en skön blandning mellan frihetsfilosofi och handfasta spar och investeringstips. 

För den som är ny här och vill ta tag i något direkt så rekomenderar jag att klicka in här där jag har summerat lite av det mest matnyttiga som skrivits hittils. 

Ha en trevlig helg och njut av (den tillfälliga?) friheten!!!

Taggar (blogg): 
Anonymous's picture
Minimalisterna (ej registrerad)

Här är två till som just "kommit ut ur garderoben" och blivit offentliga efter fyra års bloggande i hemlighet och anonymitet. Lite läskigt men samtidigt lite skönt och på sikt väldigt roligt. Komiskt att både ni och vi blev offentliga så nära varandra i tiden men av helt skilda anledningar. :) 

http://minimalisterna.se/minimalisterna-blir-offentliga/

Du gjorde dig väldigt bra i podcasten Andra Sätt. Tydligt, enkelt, lättsamt och bra podd-röst! :) 

Anonymous's picture
Ema (ej registrerad)

Innehållet är ju viktigast, men tyckte också att FFF var beghaglig att lyssna på.

Fantastiska Farbror Fri's picture
306
1413
64
0
Fantastiska Far...

Hej Minimialisterna och Ema och tack för era kommetnarer, 

Minimalisterna - ja det var faktiskt en händelse att det blev nästan samtidigt som vi blev offentliga. Tror också att ni har bloggat ungefär lika länge som vi så kanske är det vid det här laget så att antignen blir man offentlig eller så lägger man ner...Jättekul att ni gillade podden för jag tyckte att det var jätteroligt och hoppas att det blir fler framöver. Gillar formatet. 

Ema - exakt innehållet är viktigast...men jag antar att om jag hade en väldigt otrevlig ton så skulle ingen orka lyssna:-) 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (25)

Taggar