Fantastiska Farbror Fri
Likes
302
Antal inlägg
1332
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

SSStatus med en vecka kvar - "Gratis är gott"!

Super Spar September med under rubrik "gratis är gott" fortsätter med att leta efter gratis underhållning och andra saker och det går helt klart bra. Jag har ju börjat köpa kläder igen efter mitt köpstopp så det har faktiskt gått åt lite pengar den här månaden men om man bortser från kläderna som inköpts så är de övriga utgifterna av "egna pengar" nära nog noll. Har också blivit betydligt mer uppmärksam på vad man kan få gratis både i form av vad som arrangeras av komunen, föreningar med mera men också hur man kan söka upp olika erbjudanden så som fri frakt med mera via google (sist på den bollen antagligen). Håller också på att fyller i marknadsundersökningar 10-20 minuter per dag men detta har ännu inte givit några påtagliga belöningar..annat än några nya funderingar kring de ämnen och produkter som undersöks. 

Status med en vecka kvar är som följer:

Hur går det för er andra med er snål/superspar eller slösmånad?  

Taggar (blogg): 
Anonymous's picture
Jenny (ej registrerad)

Har 200kr på HM i presentkort som jag fått efter att ha svarat på kundundersökningar. Visst det tar lite tid men ger faktist resultat. Har m3 panel.

Anonymous's picture
Malmoiten (ej registrerad)

Frifrakt via google??? berätta mer! :)

Mvh Malmoiten

Fantastiska Farbror Fri's picture
302
1332
65
0
Fantastiska Far...

Hej Jenny och Malmoiten och tack för era kommentarer,

Jenny - det är ganska lite tid per undersökning och inte så jättemånga att fylla i men jag tycker att det är ganska intressant men får lite extra inblick i konsumtionsmönster och marknasföring något som är intressant för mig också när jag skriver den här bloggen. Jag gör just nu främst undesökningar på Åsiktstorget.

Malmoiten - det jag menar är att när jag har beställt något på nätet (denna månad vid två tillfällen) så har jag gjort en enkel sökning på "rabattkoder" på google och i båda fallen hittat en kod för fri frakt. Detta hade jag annars gått miste om. 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (216)
Nov (3)

Taggar