Fantastiska Farbror Fri
Likes
302
Antal inlägg
1332
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

SSSumering - Gratis är gott!

Då har ännu en månad gått och min lilla utmaning att hitta gratis saker och upplevelser är över...ivarjefall så tillvida att jag följer upp detta. Jag tycker jag har lärt mig en del av detta experiment framförallt att lära sig att uppskatt det lilla. Se sammanställning nedan över de gratis saker som kommit mig till del den här månaden...detta är utöver all den vackra natur vi omges av dagligen vilket är den största "gratis" förmånen en männska kan ha. 

Imorgon återkommer jag med en sammanställning av hur september gick rent ekonomiskt. Hur gick Super Spar September för er, vad har ni lärt er?

Taggar (blogg): 
Anonymous's picture
Thomas Å (ej registrerad)

Hur har du "fått tag" på dessa gratisprylar?

Fantastiska Farbror Fri's picture
302
1332
65
0
Fantastiska Far...

Hej Thomas och tack för din kommentar,

I huvudsak handlar det om att utnyttja bibiloteket för läsning och när det gäller övrigt så är det erbjudanden från livsmedelsbutiker för att locka oss som kunder. Vissa av dessa är kopplade till att vi nyligen flyttat. Sportevenemang är i ett fall att jag gick på en mindre sport där man inte tar inträde (dock var det SM-final så hög klass) och i det andra fallet så jobbade jag i kiosken men hade ändå möjlighet att vara med...fick dessutom gratis mat:-). Hade även den fina chansen att bli bjuden på fika av en ny vän....där kommer jag dock bjuda tillbaka vid tillfälle så frågan är väl om det var helt gratis:-) 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (216)
Nov (3)

Taggar