Fantastiska Farbror Fri
Likes
303
Antal inlägg
1371
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Stockholm 21 Februari - Ska vi träffas och inspirera varandra?

Sitter just nu och skriver på min bok i ensamheten (på biblioteket med massa människor runt omkring mig:-) och tänker att det skulle vara kul med lite utbyte av inspiration med några av er som läser bloggen.

Den 20-21:a Februari så kommer jag till Stockholm. Den 20:e är uppbokad men den 21:a är en extra dag. Jag skulle gärna träffa några av er läsare och så att vi kan inspierara och lära av varandra. 

(Vill du hellre vara i backen än på kontoret denna måndag? Kanske dags att sätta en frihetsplan i verket:-)

Jag är "ledig" från ca 9 på morgonen till 17 på eftermiddagen och föredrar att träffas i centrala stan så att det inte bli för mycket transport mellan olika möten. Mötesformen kan vara fika, lunch eller en promenad det väljer du vad du tycker låter bäst. 

Om det låter intressant så hör av dig på mail frivid42@outlook.com med förslag på tid och plats. Det borde gå att hinna ca 7-8 möten så först till kvarn.-)

 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (13)

Taggar