Fantastiska Farbror Fri
Likes
302
Antal inlägg
1333
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Super Spar September - Gratis är gott!

På min gamla blogg frivid42 körde jag två år i rad utmaningen Super Spar September (SSS) vilket kort sammanfattat gick ut på att maximera sin sparkvot genom att hålla igen på kostnader och samtidigt försöka hitta diverse extrainkomster. 

Tänkte köra något likande i år men med underrubriken "gratis är gott". Jag fick idén eftersom vi har fått lite kupponger på gratis saker från handlarna i samhället dit vi har flyttat och jag har även under en tid varit intresserad av att göra undersökningar på nätet för att se om det skulle kunna var intressant. Har tidigare deltagit i SCB undesökningar och tyckt att det varit rätt kul (nån form av sjukdom antagligen:-). Detta ger presentkort vilket kan ge ytterligare "gratis" saker. Vad finns det för gratis underhållning med mera. 

Här på bloggen kommer jag veckovis "logga" vad jag har kunnat få eller göra gratis under veckan...inklusive sånt som jag redan idag utnytjar så som bibliotek med mera. Detta som ett test för egen del men också som en inspiration för alla som tror att man behöver en massa pengar för att kunna göra nått kul!

Har ni några förslag på saker jag borde testa...eller ännu hellre vill du hänga med på utmaningen? SSS - "Gratis är gott" - nu kör vi! 

Anonymous's picture
http://nouw.co/... (ej registrerad)

Kolla in http://nouw.com/stonetag

En hel blogg om bara gratis med Petra Stentagg som var med på tv om just detta.

Jag bloggar om gratis, sparsamhet, köpstopp, koka soppa på en spik mm.

hälsn fr sö Dalsland//jeanette sandelin

Sparo's picture
34
47
3
0
Sparo

Marknadsundersökningar är kanon! Jag springer i princip bara i träningskläder jag tjänat ihop på sådana.

Anonymous's picture
Anonymous (ej registrerad)

Det finns en hel del bra bloggar om detta.Stonetag som nämns ovan, http://www.gratisprinsessan.se och http://www.gratisapan.se är två till.

Fantastiska Farbror Fri's picture
302
1333
65
0
Fantastiska Far...

Hej Jeanette, Sparo och Anonymous och tack för era kommentarer. 

Jeanette - ska kolla upp den sidan. 

Sparo - lite så har jag tänkt...har slut på strumpor i byrolådan och vad jag kan se ska det vara rätt lätt att få ett presentkort på kläder...

Anonymous - värt att kolla upp...jag vill ha mat, tvätt/hygien och kläder gratis...något annat köper jag i princip inte så det är ointressant...tack för tipset!! 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (217)
Nov (4)

Taggar