Fantastiska Farbror Fri
Likes
303
Antal inlägg
1367
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Tips - Familjeliv i Kanadas vildmark!

Vissa brukar tycka att vi är extrema i vår ambition att spara pengar och leva enkelt. Detta trots att vi bor i en villa, har två bilar och på det hela taget har ett bekvämt liv....om än inte supermodernt och med lite mindre lyx. 

För att sätta vårt liv i perspektiv tycker jag att det är väl värt för alla att se dokumentären om den här familjen som lever "Familjeliv i Kanadas vilkdmark" vilken finns att se på urplay fram till 2 April 2017. 

Om du har 50 minuter äver någon dag så passa på att se denna! 

Taggar (blogg): 
Didrikfinans's picture
86
162
41
0
Didrikfinans

Tackar för tipset!! Läste om den någon gång och glömde bort den men nu ska den ses. :)

Fantastiska Farbror Fri's picture
303
1369
65
0
Fantastiska Far...

Hej Didrikfinans och tack för din kommentar,

Ja det är alltid intressant att se folk som väljer att göra något annorlunda...som inte handlar om att spendera pengar...kanske inte världsförändrande men väl värt 50 minuter om inte annat för att sätta sina egna små utmaningar i persektiv. 

Didrikfinans's picture
86
162
41
0
Didrikfinans

Håller med det är alltid intressant. Skön 70-talskänsla över den familjen för övrigt. :) Sevärd för oss som kan sätta det i relation till den egna familjen. 

Anonymous's picture
Camilla (ej registrerad)

Jag såg den och tyckte den var jätteintressant. Och vilken glädje att kunna ha tid att tillbringa med sina barn. Det enda som jag tyckte var konstigt var att de inte stannade över sommaren. 

Fantastiska Farbror Fri's picture
303
1369
65
0
Fantastiska Far...

Hej Camilla och tack för din kommentar,

Det funderade jag också på men sen kom jag att tänka på när vi var i Alaska för några år sedan, där verkade det som om sommaren på vissa sätt var en svårare tid därför att det blev lerigt och svårtillgängligt i naturen kanske var det så att platsen där de var i stort sett var obeboelig eller omöjligt att ta sig till under sommarmånaderna när isen försvann???

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (13)

Taggar