Fantastiska Farbror Fri
Likes
302
Antal inlägg
1329
Följare
65
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Tips - Spara med skägg!

Min bloggkollega och vågar jag säga vän Micke (även känd som Sparo) har börjat göra sina månadssammanställningar i videoformat. Detta blir en rekomendation att följa Sparo för den som är intresserad av en lagom dos sparsamhet, investeringar, ironi och samhällskritik. (Känsliga tittare och läsare varnas). 

För ett litet smakprov på om Sparo kan passa dig så titta på det här klippet som går igenom November...ur Sparo perspektiv!

Återgå nu till att fira helgen med så lite konsumtion som möjligt! 

 

Taggar (blogg): 
Sparo's picture
34
47
3
0
Sparo

Oj, tackar och bockar ödmjukt! Tänker samtidigt att hade jag vetat att videon skulle länkas av en så här stor och seriös blogg borde jag ha sagt något vettigare i den. Jaja, det får bli nästa månad, då jag också garanterat kommer att säga några vänliga ord om privatekonomins superhjälte Fantastiska Farbrorn.

Fantastiska Farbror Fri's picture
302
1329
65
0
Fantastiska Far...

Hejsan Sparo,

Välförtjänt, hoppas några fler hittar dina roliga videos och din blogg. Vi har ju lite olika ton och inriktnig och jag tror att vi pravatekonomibloggare verkligen kompletterar varandra så att det finns något som passar för varje ny potentiell sparare som vi kan omvända till den ljusa sidan. :-) 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2017 (216)
Nov (3)

Taggar