Fantastiska Farbror Fri
Likes
306
Antal inlägg
1413
Följare
64
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Utmaningar maj - Prylar & Mat - Summering

Så har maj månad avslutats och vi går in i den första sommarmånaden. Om cirka en månad ska vi flytta och det känns väldigt konstigt. Det är en sak att planera för något som ska hända lägre fram men det är en helt annan när det faktiskt kommer närmre. 

Juni kommer bli en månad inriktad på att förbereda för flytt. Därför fortsätter utmaningen med att rensa en månad till medan vi nu slutar att följa maten så noga. Däremot är jag lite sugen på att kolla var vi köper vår mat så möjligen blir det lite kring mat även i juni vi får se...

När det gäller maten så slutade våra matutgifter på 3 210 kr för maj vilket är cirka 8% lägre än en "vanlig" månad. Å andra sidan var våra "lyx" utgifter något högre för att vi hade födelsedagsfirande med allt vad det innebär och dessutom var jag på en föreningsresa i 4 dagar vilket, även om det mesta var betalt, innebar att det gick lite pengar på dryck och någon enstaka måltid "på stan" och efter vägen. Sammanfattningen av månaden återfinns via länken nedan komplett med kommentarer av de olika posterna. 

https://docs.google.com/spreadsheets/d/19VAEcpOB7Hv2f0-i5pth1FPLVTz-9ZTJ...

Hur gick det för er med det ni tog er för i Maj? Hur står sig era utgifter för mat och lyx i förhållande till våra? 

Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (25)

Taggar