Fantastiska Farbror Fri
Likes
306
Antal inlägg
1413
Följare
64
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Vill du träffa Farbror Fri?

Denna vecka kommer jag vara i Stockholm från onsdag till fredag och är bara delvis bokad. I stort sett är hela torsdagen 1/6 "fri" och därför undrar jag om det är några bloggläsare som skulle vilja träffas då?

Kanske har du några frågor att ställa till mig eller så tycker du bara att det skulle vara trevligt att snackas vid om frihet, ekonomi, frivillige enkelhet, investeringar och livet i stort. 

Formatet kan vara lite vad som, fika/lunch/middag (hemma eller "ute") eller en promenad på Djurgården eller annat trevligt ställe. Kommer röra mig ganska centralt i stan så det är väl min begränsning och så vet jag ju inte om jag får ett svar 10 eller 100 så det får väl bli någon form av "först till kvarn" 

Om du är intresserad så hör av dig direkt till mig på mail frivid42@outlook.com så ser vi om vi kan få ihop nått?

Taggar (blogg): 
Anonymous's picture
Ekonomimamman.b... (ej registrerad)

Vilket roligt initiativ att träffa dina läsare! Jag väntar på en försenad bebis så vågar mig inte in till stan nu. Hoppas du hade trevliga dagar i Stockholm och tack för en bra blogg :)

En fråga. Vilket sparande rekommenderar du för barn, du kanske skrivit om det tidigare i bloggen? Vi tänkte spara 500 kr i månaden tills att vårt barn är 18 år. Har tänkt spara hälften i Avanza Zero och hälften i Länsförsäkringar Global Indexnära, för att få spridning inom Sverige mellan olika branscher och spridning globalt.

Tack så länge!

Fantastiska Farbror Fri's picture
306
1413
64
0
Fantastiska Far...

Hej Ekonomimamman och tack för din kommentar, 

Ja det var några riktigt sköna dagar i Stockholm och träffen med läsare igår gav verkligen mersmak. Vi har så mycket att lära av varandra och det är så kul att höra alla olika situationer, tankar och bakgrundshistorier. 

Jag kommer tillbaka och då ska jag absolut göra detta igen!!

 

Anonymous's picture
Mattias (ej registrerad)

Tjena Farbror Fri!

Synd att jag såg det här inlägget lite för sent! Är själv en exil-leksing som plockat upp intresset för aktier/sparande de senaste åren, hade varit kul att snacka lite :D Kanske nästa gång! //Mattias

Fantastiska Farbror Fri's picture
306
1413
64
0
Fantastiska Far...

Hej Mattias och tack för din kommentar, 

Japp det är trevligt att träffa likasinnade över en kaffe, öl eller promenad. Om du fortafarnde har vägarna förbi Leksand då och då så hör av dig på frivid42@outlook.com så ser vi om vi kan ta en kaffe. Annars blir det nog något likande som ovan vid nästa stockholmsbesök också. 

Anonymous's picture
Mattias (ej registrerad)

Hej igen Farbror!

Trevligt, jag hör av mig någon gång och kollar om du är kaffesugen :) Jag är i Leksand då och då, alltid skönt att komma tillbaka. 

 

ceden's picture
9
45
1
0
ceden

tja synd att jag såg detta lite försen, har skrivit till dig på instagram men inget svar. Har startat en podd som heter prestations podden. Där jag tar upp olika prestationer och intervjuvar olika människor. Har hittils haft världsmästare i thaiboxning, kille som tagit sig tillbaka efter suttit i fängelse, en annan som hjälp en mobbad kille på ett beundransvärt sätt. Är väldigt imponerad över din resa att ta dig ur ekorrhjulet å vore jätte roligt att få intervjuva dig

Fantastiska Farbror Fri's picture
306
1413
64
0
Fantastiska Far...

Hej Ceden och tack för din kommentar, 

Det låter jättespännande, ska lyssna på podden. Om du vill ha kontakt med mig så funkar det bäst via min mailadress frivid42@outlook.com. Osäker på vilken instagram du försökt kontakta men skulle kunna vara mitt frus konto @enkelboning ?? 

Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (25)

Taggar