Fantastiska Farbror Fri
Likes
306
Antal inlägg
1413
Följare
64
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed
24 april 2016

Dessa vansinniga erbjudanden?

För närvarande köper vi nästan ingenting utöver mat och kläder till barnen eftersom vi står inför en nära förestående flytt så är det inte befogat att köpa mer grejer som man inte vet vilken användning man har av. Däremot så fortsätter man ju att få erbjudanden från företag där man tidigare handlat. Vissa av dessa erbjudanden har jag full förståelse för exempel på detta är: Köp 2 par strumpor få ett tredje par på köpet, kom tillbaka till vår streamingtjänst och få en gratis månad eller storhandla hos oss få 10% rabatt. Visst man ska vara uppmärksam på dessa erbjudanden också...behöver jag verkligen 3 par nya strumpor? Har jag tid att titta på ännu en streamingtjänst och hade jag verkligen för avsikt att storhandla den här veckan?  Dock är dessa rebjudande logiska men sen finns det de fullständingt ologiska erbjudandena (nedan riktiga exempel som jag fått under senaste månaden. 

  • Köp en prenumeration på vår tidning få en handduk
  • Köp toner till skrivaren få ett rivjärn
  • Köp kläder för 500 kr få en lampa
  •  

Ehhh varför, om jag vill prenumerara på en serietidning till barnen varför skulle jag samtidigt behöva en ny handduk? Vad är det för koppling mellan skrivartoner och rivjärn och vad har lampan med kläder att göra? Jag utgår ifrån att dessa erbjudanden funkar men det är ju helt vansinnigt. 

Har ni några exempel på något liknande? Vad är det för vansinnig logik som ligger bakom dessa erbjudanden?

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (25)

Taggar