Fantastiska Farbror Fri
Likes
305
Antal inlägg
1404
Följare
64
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed
23 januari 2017

Podd premiär för Farbror Fri i Fondpodden!

Förra veckan fick jag frågan av Jacob Bursell som driver Fondpodden (under namnbyte till Kapitalet) om jag ville vara med och svara på några frågor om Lendify och mitt experiment. Vi pratade främst om Lendify men också lite kring investeringar i stort, sparande och frihet..varav Jacob valde att använda några korta klipp. Kul dock att han väljer att nämna att vi sparat oss till ekonomisk frihet vilket för hoppningsvis får någon att lyfta på ögonbrynen.

Avsnittet (som du hittar här) handlar om peer-to-peer/marketplace utlåning och innehåller också intervjuver med andra intressanta personer. Om du är sugen på att testa på Lendify så använd gärna min affiliate länk så får jag en liten summa för detta för att fortsätta skriva och driva andra projekt. Detta helt utan extra kostnad för dig, tack för ditt stöd i detta! 

Vad tycker du om det här avsnittet av Fondpodden? Bra eller bajs? 

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (22)

Taggar