Fantastiska Farbror Fri
Likes
308
Antal inlägg
1453
Följare
64
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed
11 december 2016

Podd tips - Framgång har många olika ansikten!

Jag har tidigare tipsat om framgångspodden och det är ett format som jag fortsatt uppskattar. Alexander Pärleros är duktig på att intervjua väldigt olika människor även om avsnittets kvalitet förstås delvis beror på den som är gäst i avsnittet. Jag gillar hur man i början av avsnittet presenterar personen som är med som oerhört framgångsrik på ett trovärdigt sätt samtidigt som framgången ser väldigt olika ut..och inte alltid går att mäta i pengar. 

I det senaste avsnittet är det Sven Hagströmer som är gäst och det är ett intressant avsnitt kring ett intressant liv. Tidigare personer som intervjuats är varierande och några exempel från November och December är dessa ovan. 

Vad lyssnar ni på just nu? Några nya intressanta poddar, radio eller youtube klipp? 

 

 

 

 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (37)
Apr (9)

Taggar