Fantastiska Farbror Fri
Likes
306
Antal inlägg
1411
Följare
64
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed
22 april 2016

Fredagsfunderingen - Vem är du?

Idag är det ganska exakt 2 månader sedan jag flyttade från min gamla blogg frivid42 och blev Fantatiska Farbror Fri. Sedan dess har debatten tidvis gått hög här på bloggen kring barnens tid på förskolan, försäkringar samt olika spartips. Jag misstänker dock att långt ifrån alla som läser här på bloggen någonsin kommenterar och därför skulle jag nu vilja höra från så många som möjligt. Vem är du? Vilka är dina intressen? Vad skulle du vilja läsa mer om?  

Min egen beskrivning skulle så ut ungefär så här:

Familjefar som nyligen fyllt 40 och strax innan gått i pension. Har en underbar fru och 3 fantastiska barn (7, 5 och 2 år gamla). Mina intressen är att läsa och att skriva så det är det som fyller mycket av mina dagar nu som fri förutom mycket mer tid med barnen. När vi har fritid tillsammans spenderar vi mycket tid utomhus med barnen i skidbacken/spåret på vintern och på cykel resten av året. Vi gillar även att titta på film och TV-serier när tid finns.  Den närmaste tiden planerar vi för en flytt till en annan ort där ett nytt och förhoppningsvis ännu effektivare liv tar vid något som troligen kommer ta upp mer plats här på bloggen under de närmaste månaderna. 

Nu är det din tur! Vem är du? Vilka är dina intressen? Vad skulle du vilja läsa mer om? 

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (24)

Taggar