Fantastiska Farbror Fri
Likes
306
Antal inlägg
1413
Följare
64
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed
26 januari 2017

Många nya här på bloggen - Vem är du som läser?

Statistiken visar att det finns lite nya läsare här på bloggen vilket är superkul och det är vad jag alltid önskar! Vill hela tiden locka nya så detta inte blir en klubb för de redan övertygade! Antal besökare på dagsbasis har inte ökat så väldigt mycket men däremot är antalet unika besökare i en stadigt stigande trend. Det får mig att tro att det är en hel den nya personer som hittar bloggen vilket jag tycker är kul. 

Detta är i första hand en sparblogg och en blogg om hur man tar sig ur ekorrhjulet men ibland så kan innehållet bli mer fokuserat på våra egna investeringar eller vår egen budget i detalj och även om det verkar finnas ett visst intresse att läsa om min navelskådning så är jag tveksam hur mycket det hjälper andra. 

Vad jag vill visa på är att det finns andra sätt att leva än med heltidsanställning 40+ timmar i veckan i 40 år. Hur livet kan bli mer fritt och mer fullständigt med mindre prylar och mer tid. Vill visa att det finns en väg för alla som vill men den kommer se lite annorlunda ut beroende på din starpunkt och hur din dröm om framtiden ser ut. 

För att kunna fortsätta att utveckla bloggen och erbjuda något som är intressant och utvecklande att läsa skulle jag därför vilja veta lite om er som läser. Vilka är ni och vad har ni för intressen vad är det som får er att läsa här, vad vill ni ha mer eller mindre av? Har ni även några ideer hur vi kan nå ut till dem som inte redan är frälsta så tar jag tacksamt emot förslag! 

Om jag skulle göra det skulle det kunna se ut så här. 

Man 40 år, fru och 3 barn (8,6,3 år), bor på en mindre ort med cykelavstånd till det mesta. Är sedan ett år tillbaka fri vilket innebär att jag inte behöver jobba för pengar under resten av livet. Mina intressen är ekonomi, samhällsfrågor, skidåkning, cykel, matlagning och jag slappnar gärna av med en TV-serie eller film. Jag gillar att läsa mycket och att skriva ner mina funderingar här på bloggen och på twitter. Skulle vilja skriva en bok, starta en podd och göra någon insats som coach och/eller föreläsare för att inspirera fler att se möjligheten att bli fri. 

Nu till er vilka är ni?

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (25)

Taggar