Fantastiska Farbror Fri
Likes
308
Antal inlägg
1456
Följare
64
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed
1 oktober 2016

SSSumering - Gratis är gott!

Då har ännu en månad gått och min lilla utmaning att hitta gratis saker och upplevelser är över...ivarjefall så tillvida att jag följer upp detta. Jag tycker jag har lärt mig en del av detta experiment framförallt att lära sig att uppskatt det lilla. Se sammanställning nedan över de gratis saker som kommit mig till del den här månaden...detta är utöver all den vackra natur vi omges av dagligen vilket är den största "gratis" förmånen en männska kan ha. 

Imorgon återkommer jag med en sammanställning av hur september gick rent ekonomiskt. Hur gick Super Spar September för er, vad har ni lärt er?

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (38)
Apr (10)

Taggar