Fantastiska Farbror Fri
Likes
306
Antal inlägg
1412
Följare
64
Medaljer
0
Om användaren
FRIHET ÄR MÅLET - SPARSAMHET ÄR NYCKELN! Jag heter egentligen Oskar Lindberg men bloggen drivs av mitt superhjälte alter ego Fantastiska Farbror Fri. Fantastiska Farbror Fri (FFF) är en ekonomisk superhjälte tillika familjeman med en fantastisk fru och tre underbara barn. FFF blev ekonomiskt fri (pensionär) strax innan sin 40-årsdag. Fantastiska Farbror Fri är utrustad med superkrafter utöver det vanliga inom sparsamt och enkelt leverne. Hans svaghet (för en sån har alla superhjältar) är en tumme som sitter mitt i handen någon som han tänker råda bot på under sina fria år. Den här bloggen handlar framförallt om hur man sparar ihop kapital och hur man får det att räcka länge genom sparsamt leverne och mer effektivt tänkande kring sitt liv och sin ekonomi vilket i förlängningen kan göra oss alla mer fria.
Kontakt email

RSS

RSS feed
24 december 2016

Farbror Fris julstrumpa!

Idag börjar vi vår julledighet på riktigt och det är dessutom julafton så det passar ju alldeles utmärkt. Under tiden fram till skolorna börjar igen kommer det vara lite begränsad aktivitet här på bloggen så därför tänkte jag att det kanske skulle kunna vara läge att tipsa om lite tidigare inlägg som kan vara värda att läsa igen eller om du är ny på bloggen kan vara en bra start. (Under "principer, spartips..." ovan finns ännu fler av dessa inlägg samlade)

Först kan det vara bra att ta tag i några av de största kostnadskategorierna om du vill förbättra ekonomin 2017 här är några förslag på blogginlägg att läsa:

För den som är intresserad av våra 10 år från vanliga "svenssons" till supersparare  så är dessa några förslag:

Och för den som undrar över framtiden för Familjen fri så har vi sammanfattat det här:

Nu ser vi fram emot en skön jul och därefter nyårshelg tillsammans med familj och vänner och laddar upp inför ett bra 2017, vi ses då!! 

 

Taggar (blogg): 

Blog Archive

Blog Archive
2018 (24)

Taggar