Kvantinvestering
Likes
5
Antal inlägg
19
Följare
2
Medaljer
0
Om användaren
Spara enkelt i aktier med strategier som bygger på vetenskaplig forskning. Kvantitativa strategier som i flera vetenskapliga undersökningar slagit börsen. Jag som är grundare av Kvantinvestering heter Simon Johansson. Jag har i flera år varit intresserad av aktier. Ju mer jag läste om aktier och aktiemarknaden, desto starkare växte en tankegång successivt fram; “Är det inte möjligt att utnyttja bolagens nyckeltal på något smart sätt? Istället för att bara investera i passiva indexfonder – går det inte att testa hur det fungerat att investera efter olika nyckeltal i bolagens finansiella redovisning? Då får jag ju en historisk grund att stå på – precis som när man säger att Stockholmsbörsen gett 8-12% per år.” Jag förstod nog inte då att detta var kvantitativ investering. Läs mer på hemsidan... Kontaktmail: info [snabel-a] kvantinvestering [punkt] se
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blogg

Nyhet: Marcus Hernhags screener för stabila utdelningsbolag

I samarbete med Marcus Hernhag lanserar vi nu aktielistan Hernhags screener för stabila utdelningsbolag, i vår nya kategori finansprofilscreener.

Med den aktielistan kan du varje månad se vilka aktier på Large-, Mid- och Small Cap som väljs ut efter Marcus Hernhags egenvalda kriterier. Målet med screenern är att få fram förslag på intressanta aktier i stabila bolag, men inte att aktierna nödvändigtvis är köpvärda vid varje givet tillfälle. Se det mer som förslag på aktier att bevaka framöver. Alla aktierna på listan har utdelningstillväxt på åtta år.

Vi hoppas att du som kund ska ha nytta av aktielistan för att hitta intressanta bolag att investera i. Vi är mycket glada för samarbetet med Marcus Hernhag.

Läs mer här: https://www.kvantinvestering.se/2018/01/16/nyhet-marcus-hernhags-screener-stabila-utdelningsbolag/

Taggar (forum): 
Taggar (blogg): 
Kommentera som anonym eller registrera dig/logga in
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Taggar