8 Dec, 2015

Mina utdelningar hitills i år - 29 000 kr

Mina utdelningar för bolåneportföljen uppgår till totalt 7 000 kr och kostnaden ligger väl mellan 2500 - 3000. Ska räkna ut det totala senare nästa år. Portföljen har mestadels innehållit preferensaktier där Klövern, Akelius, Hemfosa och Ratos dominerat. Utdelningen som jag från Ratos Pref och BLE täcker väl hela kostnaden jag har för Bolånet som jag tog för 1 år sedan, efter att ha värderat om lägenheten och lånat mer.  Jag är nöjd med portföljen, som tuffar på och så länge utdelningen är högre än kostnaden är det inga problem.

http://sparaklokt.blogspot.se/2014/12/lanar-200-000-kr-extra-pa-lagenhet...

Ovan kan ni se utdelningen för Mitt ISK konto och även där dominerar preferensaktierna. Jag har en del innehav som inte ger några utdelningar så detta kan höjas ännu mer. 

 

Ovan kan ni se mitt IPS konto.

Till utdelningen har jag lagt till räntan, som jag fått från räntebevis och valutabevis. 

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.