Analys
9 Dec, 2016

Vi växer och söker en ny Account Manager!

TradeVenue söker Account Manager 

 

TradeVenue letar efter en driven senior Account Manager som vill vara med och utveckla bolagets framtid. Din roll som Account Manager är att initiera och driva säljprocesser samt att bygga långsiktiga relationer med bolagets kunder. TradeVenues primära målgrupp utgörs av börsnoterade bolag.  

 

Om TradeVenue 

TradeVenue.se är en stor heltäckande plattform om börsen med en social del med bloggar, forum och virtuella portföljer, och en analytisk del med bolagsinformation, bevaknings- och analysverktyg. Sajten har på kort tid etablerat sig som en av de största inom sin nisch med ca 60 000 besökare/mån. Ett flertal av Sveriges största ekonomibloggare har flyttat sina bloggar till plattformen. TradeVenue har också flest följare i sociala medier i branschen (ca 20 000).  

 

Läs mer om oss här: 

 

Om tjänsten 

TradeVenue.se lanserades den 28 maj 2015. Sedan dess har produkten utvecklats och förfinats, trafiken har byggts upp och varumärket har stärkts. Bolaget har ett 20-tal kunder som har testat produkten under året med lyckad respons. Hösten 2016 gick Erik Penser Bank in som storägare i bolaget och Johan Mörner, VD Erik Penser Bank, blev styrelseordförande för TradeVenue. Samtidigt investerade också Louise Grünthal i TradeVenue, som tidigare varit med och byggt upp Introduce. 

 

Nu är TradeVenue med andra ord redo för nästa nivå genom att anställa en Account Manager som fokuserar hundra procent på att bredda bolagets kundbas, vilket du gör genom att sälja och bygga relationer med ledande befattningshavare på börsnoterade bolag. I och med kundprofilen är det viktigt att du ger ett seniort och seriöst intryck . Webb-, finans och aktiekunskaper är inget måste, det viktigaste är att du är driven och brinner för försäljningen och relationsbyggande. Kontoret är beläget i korsningen Linnégatan/Nybrogatan i Stockholm. Tjänsten förutsätter att du har stark initiativförmåga, sköter dina rutiner och ständigt strävar efter att utvecklas i rollen som Account Manager. 

 

Skicka din ansökan till Erik Thulin:

erik@tradevenue.se

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.