10 Jun, 2017

Veckans 3 artikel

 

I min gamla blogg hade jag i slutet av veckan länkar med intressanta blogginlägg eller artiklar, analyser från börssidor och tidningar.

 

VA Finans - Topprankad analytiker "Nu väntar istid på börsen". Många olika profetior som dyker upp nu förtiden. Vissa säger att vi är på väg in i supercykel och andra menar att "bubblan" spricker snart.

 

DI - Henrik Mitelman är en annan analytiker som har en dyster bild av Sverige och jag förstår och håller till en viss del med honom. Han skriver att det helt enkelt går för bra och för enkelt för Sverige. (Tips använd unvisit ).

 

Utlandsutdelaren - Bloggarens syn på HM och hans egna strategi kring bolaget. 

 

Det här var dem 3 riktigt läsvärda inläggen i veckan och det finns säkert såna som jag missat. Då får ni gärna ge mig länkar i kommentarsfältet så lägger jag till dem.

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.