18 Jun, 2017

Veckorapportering - 8 232 kr

 

 

 

Den här veckan var en tung vecka för min portfölj, där största innehavet Hennes&Mauritz tyngde den rejält. I veckan utökade jag i H&M med en ordentlig post och nu är andelen uppe i 38% av utdelningsportföljen.

 

 

I Twitter höll mina följare inte igen med sin kritik mot mitt val och de förstår jag. Det är en ganska så stor risk att utsätta sin portfölj med ett enda innehav som nästan täcker 40% av hela, men jag tror på att en vändning är nära och har tagit en position utefter detta. Kan erkänna att det varit tufft psykisk under veckan.

 

 

 

Hur som helst så ser utvecklingen för alla innehav ut så här i år (bild ovan)  och då ska man komma ihåg att hälften av portföljen är obligationer och längre ner ser ni utvecklingen från 2016 (bild nedan). Jag ska öppna ett konto till så jag kan urskilja aktier och obligationer i olika konton.

 

 

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.