20 Sep, 2017

Köpt en ny bil, Nissan Qashqai Tekna 208 000 kr

 

Nu har jag bytt min bil och det vart en Nissan Qashqai Tekna med panorama tak. Bilen känns mycket större när det är ljust från biltaket. Jag hade en Audi A5 som jag haft under 3 år, en leasing bil där tiden gick ut. Rekommenderar att inte leasing av bil, men jag ångrar heller inte att jag gjorde det. 

 

 

Nu har jag i alla fall en egen bil där jag framöver kommer att registrera kostnaden för bilen här i bloggen och göra diagram med statistik som jag gillar.

Bilen betalades kontant totalt 208 000 kr och då ingår service i 3 år, betalade även en försäkring på 1711 kr ( 6 månaders halvförsäkring) och fordonskatten gick på 1003 kr. Så totalt sätt har bilen kostat mig 210 714 första månaden och varje månad kommer jag registrera mina kostnader för bilen då ingår inte bensin och väggtullar i min kalkyl.

 

TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.