30 Sep, 2017

Cashback 3 619 kr

 

Dem små valen av kreditkort och appar mm kan göra att du får en del pengar över, som du sedan kan välja att investera som i sin tur ger dig utdelningar.

 

Tänk på att ett val som tar dig 15 min att göra kommer ge dig pengar över varje månad om och om igen utan att du lägger ner mer tid på det. Nedan listar jag 2 val, som jag totalt det här året sparat 3 619 kr. Ena är en app kopplad till mitt kreditkort och det andra är valet av ett kreditkort.

 

Första bilden är från appen Wrapp, som ger dig cashbacks direkt via ditt kreditkort när du handlar hos butik, restaurang mm . Du behöver bara koppla appen mot kreditkortet och det sköter sig själv. Om du tankar ner den via min kod GNR0NT så får du 50 kr att äta på restaurang för och det får även jag. Jag har totalt sett fått in 3 375 kr från Wrapp.

 

 

Andra bilden nedan är från en bonuscheck, som jag fått från mitt användande av kreditkortet PreemCard. Jag får en bonuscheck var 3:e månad så det här blir ungefär 60 kr i månaden plus att jag fått rabatt för bensinen jag köpt hos Preem via mitt kreditkort och den här månaden vart det 37 kr. Ansök m kortet hos Preems hemsida eller så hittar du andra kort hos Kortio.

 

 

 

Total cashback den här månaden vart 497 kr och totalt sett det här året 3619 kr

 

*Inlägget innehåller affiliate länk
TradeVenue
TradeVenue är en samlingsplats för investerare och noterade bolag. Vårt fokus är att främst uppmärksamma små- och medelstora bolag men ni finner givetvis även information om de största bolagen i Sverige. På denna hemsida kan ni ta del av aktietips, läsa uppdragsanalyser, blogginlägg och massvis av aktuella börsnyheter.